Print

 

 


Autor Caterinona

M'agrada la cuina casolana, de tota la vida, els guisats que ens fan recordar temps pretèrits en els quals semblava que el rellotge no hi tenia cabuda. Ara, en canvi, el menjar ha de ser ràpid, el "fast food", i si es pot fer en un tres i no-res, millor que si s'hi ha de dedicar una bona part del matí.

Paraules com "textura", "esferificació" (si és que s'escriu així) i d'altres "delicatessen" culinàries diverses són el nostre pa de cada dia. Cuiners amb estrelles a la Guia Michelin, xefs d'anomenada internacional i qualcun altre que intenta fer-se un lloc entre els grans són presents a les televisions i als canals especialitzats.

Sincerament, m'estim més un bon pa amb oli amb mitja dotzena d'olives i un tall de formatge maonès que totes les creacions "d'alta cuina", amb molts de noms un darrere l'altre i que només decoren el plat. Digueu-me antiga, però tanmateix em sembla que no som l'única que defens la cuina de tota la vida!

Una besada molt grossa! ;-)