pelicules-gastronomiques

Relats gastronòmics

Cuina mòbil

Propers cursos

Receptes dels cursos

Torres Petit

Fonda Torres

Torres Hotel

La forquilla

Print

 Del buen amor y el buen comer la consagra com una gran escriptora capaç de commoure i divertir gràcies a una visió tant intensa com lúdica de la vida. En aquesta ocasió, la novel·la explica el seu pas de xef a crítica gastronòmica, professió que portarà a visitar restaurants de tot el món, des de Bamgkok a París o Los Angeles, aprenent lliçons de vida, amor i menjar. «Son muchos los librosde memorias que resultan fastidiosos porque cuentan demasiadas cosas, o porque cuentan demasiado pocas. Éste cuenta lo justo. [...] El libro se lee no como una vida descrita, sino como una vida vivida y luego plasmada. [...] Cada historia afirma el deseo (por parte de Ruth Reichl) de ir más allá, incluso cuando celebra sus inverosímiles profundidades».

 

 The New York Times

 

RUTH REICHL (RBA)

Phoca Gallery Slideshow Floom

You are here: