Print

Per a 8 persones

Ingredients:

150 g xocolata 72% cacau

150 g crema de llet

220 g nata semi muntada

3 pomes pelades i tallades a dauets

125 g sucre

30 g mantega pomada

8 rovells

½ litre crema de llet

0,1 g pols de safrà

100 g sucre

 

Elaboració:

 

  1. 1.Feu un sucre caramel·litzat i afegiu els daus de poma, salteu-los. Reserveu-los en un lloc sec.
  2. 2.Poseu els 220 g de crema de llet dins d’una cassola amb els 100 g de sucre i el safrà. Deixeu-ho infusionar uns 10 minuts.
  3. 3.Afegiu-hi els rovells, remeneu-ho i torneu-ho a escalfar amb compte que no bulli. Quan agafi densitat de crema ja estarà feta. Deixeu-la refredar amb un plàstic per sobre a tocar.
  4. 4.Poseu els 150 g de crema de llet a escalfar. Quan estigui calenta afegiu-hi els trossos de xocolata. Remeneu-ho fins que es desfaci. Deixeu-ho refredar una mica i afegiu-hi la nata semi muntada. Remeneu-ho amb una llengua pastissera.
  5. 5. Muntatge: en un got de sidra col·loqueu primer la poma caramel·litzada, la mousse de xocolata per sobre amb l’ajut d’una cullera sopera i la crema de safrà pel damunt.