Print


Per a 5 persones

Ingredients )

200 g torró de Xixona,

4 ous (220 g),

100 g sucre

75 g farina torrada

Mantega

Farina

 

Per a la crema de taronja i gingebre

200 g llet

130 sucre

150 g suc de taronja

Ratlladura de taronja

Làmines de gingebre

2 rovells

10 g maizena

 

Elaboració:

 

  1. 1.Xafeu una mica el torró i poseu-lo dins d’un bol amb els ous, la farina torrada i trinxeu-ho amb la batedora fins quedi una massa cremosa.
  2. 2.Unteu els motlles amb mantega i passeu-hi farina.
  3. 3.Ompliu el motlles ¾ parts de la massa.
  4. 4.Tapeu-los amb paper de plata.
  5. 5.Poseu-los al congelador unes 8 hores mínim.
  6. 6.Pre-escalfeu el forn a 250º i poseu-hi els coulants a coure uns 12 minuts.
  7. 7.Amb una mica de compte desemmotlleu-los col·loqueu-los al plat i afegiu-hi una mica de sucre glaç pel damunt.

 

Per a la crema de taronja i gingebre

 

  1. 1.Poseu la llet, la ratlladura de taronja, el sucre, el suc, els rovells i la maizena tot junt al foc i remeneu-ho fins que quedi com una crema. Deixeu-ho refredar.
  2. 2.Afegiu aquesta crema al costat del coulant.