Print

Per 20 croquetes

Ingredients

 

20 preses de xocolata 85% cacau

10 làmines de pasta Won Tong

5 trossos de gingebre confitat (tallat a dauets)

 

Per a arrebossar

 

Farina

Rovells d’ou

Farina de neules

 

 

Elaboració:

 

  1. 1.Poseu les làmines de pasta Won Tong amb aigua, deixeu-les uns dos minuts.
  2. 2.Traieu-les de l’aigua i estireu-les sobre la taula.
  3. 3.Poseu-hi la presa de xocolata amb trossos de gingebre. Emboliqueu-les
  4. 4.Col·loqueu-les damunt d’un paper de forn.
    1. 5.Passeu-les per la farina, després el rovell i la farina de neules.
    2. 6.Fregiu-les amb una fregidora amb oli d’oliva suau a una temperatura de 170º.
    3. 7.Serviu-les calentes. Compte que la xocolata es desfarà dins la boca i si és molt calenta us podeu cremar.