Print

Ingredients

150 g de farina

100 ml de llet

1 ou

40 g de mantega fosa

60 g de sucre

1/2 sobre de llevat (tipus Royal)

50 ml de cachaça

1 llima

Elaboració:

  1. Blanquegeu l’ou amb el sucre i afegiu-hi la mantega fosa. Afegiu-hi la farina tamisada amb el llevat i també la llet. Barregeu bé.
  2. Incorporeu-hi la cachaça, el suc i la ratlladura de la llima.
  3. Col·loqueu la massa en motllos individuals i decoreu-los amb sucre i ametlles laminades
  4. Coeu-la al forn a 190º durant uns 15 minuts.
  5. Acompanyeu-la d’una crema de llima i xocolata blanca.

Crema de llima i xocolata blanca

Ingredients

300 dl llet

3 rovells

75 sucre

15 g farina de blat de moro (Maizena)

1 ratlladura de llima

100 g xocolata blanca

 

Elaboració:

 

  1. Poseu la llet i la ratlladura de la llima a bullir.
  2. Blanquegeu els rovells i el sucre. Incorporeu-hi la farina de blat de moro, barregeu-ho       amb compte.
  3. Afegiu-hi la llet a poc a poc i remeneu-ho. Torneu-li arrencar el bull i deixeu-la       espessir.
  4. Afegiu-hi la xocolata tallada a trossos. Remeneu-la i deixeu-la refredar amb un plàstic per sobre.