Print

Per a 4 persones

Ingredients:

 

12 fulles de massa Wanton

50 g sucre

Canyella mòlta

20 g mantega fosa

100 g mascarpone

25 g sucre llustre

Gotes de llimona

125 g maduixots

 

Elaboració:

 

  1. 1.Talleu la pasta Wanton per la meitat.
  2. 2.Pinteu-les amb la mantega. I arrebosseu-les amb una barreja de sucre i canyella.
  3. 3.Poseu-les sobre un full de paper de forn i coeu-les dins al forn a 200º uns 10 minuts +/- deixeu-les refredar.
  4. 4.Bateu el mascarpone junt amb el sucre llustre i les gotes de llimona. Reserveu-ho.
  5. 5.Talleu els maduixots a làmines.
  6. 6. Poseu la massa de mascarpone dins d’una màniga pastissera.
  7. 7.Ompliu la pasta amb la massa i poseu-hi per sobre les làmines de maduixots. Repetiu aquesta operació amb la resta de pasta i guardeu-ne 4 per cobrir el mil fulls.

 

Muntatge del mill fulls:

Col·loqueu 3 fulls amb crema i maduixots un damunt de l’altre i tapeu-lo amb la làmina que heu deixat sense massa.

Escampeu-hi sucre llustre pel damunt.