Print

Per a 4 persones

Ingredients

 

½ l crema de llet de cuinar

½ l llet

350 g camagrocs

6 rovells d’ou

30 g farina de blat (Maizena)

180 g sucre

Sucre morè

1 gelat de mango (o un alternatiu)

 

 

Elaboració:

 

  1. Poseu els camagrocs i la nata i la llet dins d’un cassó i coeu-ho 3 minuts.
  2. Deixeu-ho       infusionar uns minuts i trinxeu-ho       amb la batedora elèctrica.
  3. Poseu els rovells i el sucre dins d’un bol i remeneu-los.
  4. Afegiu-hi la farina de blat i continueu remenant-ho amb molt de compte.
  5. Incorporeu-hi       una mica de la crema de llet amb camagrocs infusionada al bol i remeneu-ho.
  6. A part escalfeu la resta de crema de llet amb camagrocs dins d’un cassó.
  7. Quan bulli afegiu-hi tot el contingut del bol i remeneu-ho fins que agafi densitat de crema. ( No pot bullir).
  8. Tapeu-la amb un plàstic perquè no faci pell.
  9. Deixeu-la refredar i emplateu-la en 4 plats fondos.
  10. Poseu-hi el sucre morè i cremeu-la amb la pala cremadora.
  11. Afegiu-hi per sobre una bola de gelat.