Print

Per a 6 persones

 

Ingredients

 

Un pop roquer de 1,5 kg (cuit)

Amanida de mesclum o enciams barrejats

2 ous durs

200 g patates bufet

200 g Moniatos

6 alls escalivats

Pebre vermell fumat

1 ou cru

Vinagre de Xerès

Oli d’oliva

Sal

Pebre vermell picant

 

Elaboració

 

  1. 1.Peleu les patates i els moniatos. Talleu-ho a rodanxes.
  2. 2.Poseu-ho a confitar en dos cassons amb oli abundant i a foc molt suau durant 15 minuts.
  3. 3.Feu una salsa d’allioli. Poseu en un bol els alls escalivats i pelats, els ous durs, l’ou cru, el vinagre i una mica de sal i tritureu-ho amb la batedora elèctrica. Quan estigui tot ben triturat, afegiu-hi l’oli de mica en mica mentre ho seguiu triturant.
  4. 4.Per fer l’oli picant: poseu en un cassó una mica d’oli d’oliva i una mica de pebre vermell fumat i pebre picant, remeneu-ho bé, deixeu-ho infusionar un parell de minuts a foc lent i deixeu-ho refredar.
  5. 5. Talleu la pota del pop a trossos i salteu-los en una paella amb una mica d’oli.
  6. 6.Per acabar poseu l’allioli al centre del plat, col·loqueu-hi els trossos de pop a sobre, amaniu-lo amb l’oli picant i guarniu el plat amb la patata, el moniato i l’amanida al costat.