Print

Per a 4 persones

 

Ingredients:

 

300 g foie 2ª

50 g caviar

Pa d’espècies

1 l brou de gallina

100 g formatge cremós

100 g patates bufet

Sal

Pebre

Fulles de julivert

10 ametlles

Oli d’oliva suau

 

Elaboració:

 

  1. 1.Peleu i bulliu la patata amb aigua i sal.
  2. 2.Escorreu-la i guardeu l’aigua.
  3. 3. Trinxeu la patata amb el formatge, afegiu-hi una mica d’aigua de la patata fins que quedi cremós.
  4. 4.Deixeu temperar el foie unes hores per poder treure-li les venes.
  5. 5.Poseu-lo dins d’un bol amb una mica de brou calent.
  6. 6.Trinxeu-lo amb la batedora elèctrica. Afegiu-hi la resta de brou i deixeu-lo al punt de sal i pebre.
  7. 7.Talleu el pa d’espècies amb un motlle rodó i fregiu-lo dins d’una paella.
  1. Amb el mateix oli i fregiu-hi les fulles de julivert.
  2. Munteu els plats amb un mica de crema de patata a sota després la llesca de pa d’espècies, poseu-hi al damunt una mica de caviar, la fulla de julivert i una mica d’ametlles.
  3. Per sobre la llesca de pa d’espècies.
  4. Serviu la sopa freda o tèbia.