Per a 4 persones
Ingredients
Alfàbrega
2 carbassons
600 g formatge petit de cabra
Sal
Pebre
2 tomàquets
Vinagre balsàmic de Mòdena
Oli d’oliva extra
- Talleu els carbassons en làmines fines en diagonal.
- Talleu el formatge una mida de 3 dits de llarg i partiu-lo per la meitat.
- Feu una vinagreta d’alfàbrega amb una mica d’oli i vinagre. Trinxeu-la amb la batedora elèctrica i deixeu-la al punt de sal i pebre.
- Peleu els tomàquets i talleu-los a dauets.
- Piqueu unes fulles d’alfàbrega i barregeu-les amb els tomàquets. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta.
- Col·loqueu els daus de tomàquets i l’alfàbrega sobre una meitat del formatge de cabra i tapeu-lo amb l’altra parella del formatge.
- Emboliqueu el formatge amb les làmines de carbassó.
- Enforneu-ho amb el gratinador i el forn alhora fins que agafi una mica de color. Podeu servir-ho.