Print

Per a 4 persones

Ingredients

 

Alfàbrega

2 carbassons

600 g formatge petit de cabra

Sal

Pebre

2 tomàquets

Vinagre balsàmic de Mòdena

Oli d’oliva extra

 

 

 

  1. Talleu els carbassons en làmines fines en diagonal.
  2. Talleu el formatge una mida de 3 dits de llarg i partiu-lo per la meitat.
  3. Feu una vinagreta d’alfàbrega amb una mica d’oli i vinagre. Trinxeu-la amb la batedora elèctrica i deixeu-la al punt de sal i pebre.
  4. Peleu els tomàquets i talleu-los a dauets.
  5. Piqueu unes fulles d’alfàbrega i barregeu-les amb els tomàquets. Amaniu-ho amb una mica de vinagreta.
  6. Col·loqueu els daus de tomàquets i l’alfàbrega sobre una meitat del formatge de cabra i tapeu-lo amb l’altra parella del formatge.
  7. Emboliqueu el formatge amb les làmines de carbassó.
  8. Enforneu-ho amb el gratinador i el forn alhora fins que agafi una mica de color. Podeu servir-ho.