Print

Per a 4 persones

Ingredients

 

200 g salmó fumat

200 ml llet

2 fulls de gelatina o 1 cullerada de cafè d’agar-agar

Sal

Pebre

100 g nata muntada

Oli extra

½ coliflor

1 llimona

Amanida

Reducció de vinagre de Mòdena

 

Elaboració:

 

  1. Poseu la coliflor al congelador , deixeu-l’hi unes 3 hores.
  2. Traieu-la del congelador i amb un ganivet peleu la part de la flor.
  3. Escaldeu-la amb aigua i una mica de sal perquè perdi l’olor de coliflor. Reserveu-la.
  4. Poseu el salmó dins d’un bol.
  5. Escalfeu la llet amb la gelatina (agar-agar) afegiu-la al salmó i trinxeu-ho amb la batedora elèctrica.
  6. Deixeu-ho refredar una mica fins que agafi cos. Afegiu-hi la nata muntada. Remeneu-ho. Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
  7. Poseu-ho dins uns motlles rodons. Deixeu-ho a la nevera una hora.
  8. Salteu la flor de coliflor amb oli, ratlladura de llimona i unes gotes de suc de llimona.

Per muntar el plat:

 

  1. 1.Poseu al mig del plat la mousse de salmó i per sobre una mica del cuscús.
  2. 2.Acompanyeu-la d’una petita amanida amb uns fils de reducció de vinagre.