Print

Per a sis persones

 

Ingredients:

 

600 g de salmó fresc net

12 fulls de salmó fumat

1 ou dur

50 g de tàperes

1 escalunya

salsa “perrins” (gotes)

sal

pebre negre

1 ou

300 g d’espinacs bullits

oli de gira-sol

6 crancs de riu (cuits)

100 g de caviar

Ketxup

 

Vinagreta de llimona:

suc de ½ llimona

oli d0liva suau

1 c.c. mostassa Antigua

 

 

 

 

 

 

 

Elaboració:

 

  1. 1.Agafeu les làmines de salmó fumat i les talleu a quadres. Després les reserveu.
  2. 2.En una picadora elèctrica hi poseu el salmó fresc, el retalls de salmó fumat, el ou dur, les tàperes, el perrins, la vinagreta, sal i pebre.
  3. 3.Ho trinxeu tot i ho tasteu de sal.
  4. 4.Estireu els quadrats de salmó fumat i els farciu de la massa de la picadora. Els tanqueu i els arrodoniu.

 

 

Per a la salsa verda:

 

  1. 1.En un bol de batedora elèctrica, hi poseu els espinacs, als quals prèviament haureu tret l’aigua (espremut).
  2. 2.Poseu-hi l’escalunya tallada irregularment, l’ou i una mica de vinagre.
  3. 3.Feu una maionesa amb l’oli de gira-sol. Tasteu-ho de sal.

 

Per muntar el plat:

 

  1. 1.Poseu la salsa sobre el plat, cobriu-ne la base.
  2. 2.Feu un fil rodó amb el ketxup al costat de la base del plat.
  3. 3.Amb l’ajut de un ganivet feu uns dibuixos de forma de } (s’ha de veure la classe).
  4. 4. Per sobre, en un costat hi poseu els farcells de salmó.
  5. 5.Poseu també una mica de caviar per sobre del farcell.
  6. 6.I entremig dels farcells hi poseu el cranc de riu.
  7. 7.Serviu.