Print

Ingredients

 

3 ous

2 patates del bufet mitjanes

Oli de tòfona

Un rajolí de llet evaporada

Llagostins pelats

Oli verge extra

Sal

1 Baguette

1 Tomàquet madur

Elaboració:

  1. Bulliu les patates amb una mica de sal.
  2. Escorreu-les i poseu-les dins d’un bol. Aixafeu-les amb una forquilla.
  3. Afegiu-hi l’oli de tòfona, un raig d’oli verge i una mica de llet evaporada. Remeneu-ho fins que obtingueu un puré.       Reserveu-ho.
  4. Bateu els ous amb una mica de sal i feu dues truites fines com una crep. Estireu-les sobre la taula.
  5. Farciu les truites amb el puré de patates. Enrotlleu-les.
  6. Talleu-les en rodanxes d’un dit de gruix.
  7. Llesqueu la baguette (a mida d’un dit de gruix cada llesca)
  8. Suqueu-les amb tomàquet.
  9. Col·loqueu la rodanxa de truita damunt la llesca.
  10. Salpebreu els llagostins i salteu-los en una paella amb oli.
  11. Poseu-los per sobre de la truita i punxeu-los amb un escuradents.
  12. Serviu-ho.