Print

Per a 4 o 6 persones

Ingredients

 

Per a la massa:

 

190 g de llet

1 ou

35 g mantega

40 g sucre

50 g patata bullida i pelada

75 g farina

3 culleradetes de llevat

 

Per al farcit:

200 g formatge cremós

200 g salmó fumat

caviar per decorar

tàperes per decorar

unes gotes de llimona

pebre

anet

 

Elaboració:

 

  1. Poseu tots els ingredient de la massa dins d’un bol alt. Trinxeu-ho. Deixeu-ho reposar uns 15 minuts.
  2. Pinteu amb una mica de mantega una paella petita,       afegiu-hi una mica de massa i       deixeu-la coure banda i banda i així successivament. Reserveu-les.

 

 

Muntatge:

 

  1. Pel damunt de cada blini poseu-hi una mica de formatge cremós una mica d’anet i unes tires de salmó.
  2. Col·loqueu-hi una mica de caviar i les tàperes. Afegiu-hi unes gotes de llimona i pebre mòlt al moment.