Print


Ingredients:

Per a 8 persones

250 g salmó fresc ( net)

100 g salmó fumat

200 g carn de turbot ( net )

100 g mantega pomada

3 clares

400 g crema de llet

Sal

Pebre

Nou moscada

 

 

Guarnició:

 

3 pastanagues tallades a daus

10 tomàquets Cherry

30 g sucre

30 g mantega

 

Elaboració:

 

  1. 1.Poseu els dos salmons, 50 g de mantega i 1 clara i ½ a dins d’un bol.
  2. 2.Trinxeu-ho amb la batedora. Deixeu-ho refredar uns 15 minuts.
  3. 3.Feu el mateix amb el turbot.
  4. 4.Afegiu-hi 200 g de crema de llet a cada massa de peix. Treballeu-les amb la batedora fins que estiguin ben lligades.
  5. 5.Poseu cada massa dins d’una màniga pastissera diferent.
  6. 6.Col.loqueu un paper de forn a dins d’una terrina i pinteu-lo amb mantega pomada.
  7. 7.Poseu-hi una ratlla de salmó amb l’ajut de la màniga i una altra de turbot.
  8. 8.Intercaleu-les i feu l’efecte de daus.
  9. 9.Poseu-hi per sobre un paper de forn.

10. Deixeu-la coure al forn a 160º en un bany Maria.

  1. 11.Desemmotlleu-la i deixeu-la refredar. Talleu-la i serviu-la.

 

La guarnició:

 

  1. 1.Coeu junt la pastanaga tallada a dauets amb el sucre, la mantega i ½ litre d’aigua.
  2. 2.Tapeu-ho amb un paper de forn fins ques’ evapori l’aigua.
  3. 3.Serviu-ho amb el tomàquets tallats en quatre daus i una mica de cebollí.