Print


 


 

Per a 4 persones

Ingredients

 

200 g cigrons cuits

50 g cuscús cuit

1 pastanaga

1 ceba tendra

1 gra d’all

100 g mongetes tendres

2 tomàquets madurs

Soja

Oli d’oliva.

150 g formatge tendre de Burgos light

1 cullerada de llet descremada

 

 

Elaboració:

 

  1. 1.Peleu la pastanaga i ratlleu-la.
  2. 2.Talleu la mongeta, l’all i la ceba a juliana.
  3. 3.Talleu els tomàquets a dauets.
  4. 4.Poseu una paella amb oli al foc i enrossiu-hi l’all, afegiu-hi la pastanaga, la ceba i les mongetes.
  5. 5.Salteu-les uns 5 minuts i incorporeu-hi els tomàquets.
  6. 6.Deixeu-ho coure uns 2 minuts.
  7. 7.Afegiu-hi un got d’aigua i una mica de soja.
  8. 8.Incorporeu -hi els cigrons i deixeu-ho coure uns minuts.
  9. 9.Finalment el cuscús i remeneu-ho.

10. Poseu el formatge de Burgos, l’oli i la llet dins d’un bol de batedora, trinxeu-ho i deixeu-ho al punt de sal i pebre.

  1. 11.Poseu el cigrons dins de cassoletes individuals, col·loqueu-hi al damunt la crema de formatge i poseu-les dins al forn a gratinar. Serviu-les.