Print


 

Per a 4 persones

 

Ingredients

 

1 kg d’espinacs

4 gambes llagostineres

2 grans d’all

Oli d’oliva suau

 

Per a la beixamel

 

300 dl de llet descremada

300 dl brou d’espinacs

2 cullerades d’oli suau

2 cullerades de farina

Sal

Pebre

 

 

Elaboració:

 

  1. 1.Peleu les gambes i reserveu les cues i les closques.
  2. 2.Talleu les cues a rodanxes d’un dit més o menys.
  3. 3.
  4. 4.
  5. 5.Traieu-les de la cassola i afegiu-hi la farina, deixeu-la enrossir un minut.
  6. 6.Mulleu-la amb la llet i el brou d’espinacs. Deixeu-ho al punt de sal i pebre.
  7. 7.Talleu els alls en làmines fines i poseu-los en una paella amb l’oli i amb els trossos de les gambes.
  8. 8.Un cop agafi una mica de color traieu-ho de la paella. Reserveu-ho.
  9. 9.Fregiu-hi els espinacs i afegiu-hi els alls i els trossos de gambes i deixeu-ho al punt de sal i pebre.

10. Col·loqueu-los al plat i poseu-hi la beixamel pel damunt .