Print


Ingredients

 

Per a 4 persones

 

Pasta filo

25 g pinyons

1 carbassó

4 talls de formatge de cabra

25 g mantega

Sal

Oli

100 g salmó fumat

 

 

Elaboració

  1. Talleu el carbassó a tires fines i poseu-les dins d’un bol amb una mica d’oli, sal i pebre.
  2. Deixeu-les coure 8 minuts al microones a potència màxima.
  3. A part enrossiu els pinyons dins d’una paella amb una mica d’oli.
  4. Traieu el carbassó del microones i afegiu-hi els pinyons.
  5. Incorporeu-hi el salmó tallat a tires. Remeneu-ho.
  6. Talleu la pasta filo en quadrats de 15 cm i pinteu-los amb una mica de mantega fosa.
  7. Poseu-hi la massa al mig i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  8. Afegiu-hi el dau de formatge de cabra.
  9. Formeu els farcells.
  10. Poseu-los dins d’una safata amb paper de forn i coeu-los al forn a 180º durant 10 minuts. Serviu-los amb una mica d’amanida.