Print

 


 

Per a 4 persones:

 

Ingredients

 

2 orelles de porc

2 patates bufe

Pebre vermell fumat

Pebre vermell picant

Oli d’oliva extra

Sal Mandon

Sal normal

1 ceba

1 fulla de llorer

1 clau aromàtic

 

Elaboració:

 

 

  1. Poseu l’orella en remull amb aigua freda, unes 4 hores.
  2. Col·loqueu la ceba, la fulla de llorer, el clau aromàtic i l’orella dins d’una olla amb aigua.
  3. Deixeu-ho bullir dues hores.
  4. Peleu les patates i talleu-les a daus mitjans.
  5. Coeu les patates. Poseu-hi una mica de sal i deixeu-les bullir uns dotze minuts.
  6. Trinxeu-les amb l’ajut d’una batedora elèctrica.
  7. Afegiu-hi l’oli i continueu-les trinxant fins que quedi una crema.
  8. Poseu la crema dins d’un plat soper.
  9. Talleu l’orella a daus i col·loqueu-la per sobre la crema.
  10. Feu       una barreja de pebres vermells al vostre gust ( ¾ parts de pebre fumat i una mica de picant) i afegiu-la pel damunt de l’orella.
  11. Afegiu-hi una mica de sal Mandon i un bon raig d’oli d’oliva.