Print


 

Per a 4 persones:

 

Ingredients:

 

600 g d’albergínies escalivades

200 g ceba escalivada

4 tallets de formatge de cabra

Codonyat.

Pasta filo

4 tomàquets Cherry

Reducció de vinagre de Mòdena

Sal

Pebre

Amanida per acompanyar

1 rovell

 

Elaboració:

 

  1. Salpebreu tots el ingredients menys el formatge i el codonyat.
  2. Unteu un paper de forn amb una mica d’oli i sucre, col·loqueu-lo dins una safata per anar al forn, poseu-hi l’albergínia escalivada formant 4 cercles.
  3. Afegiu-hi la ceba i el codonyat tallats a trossos. Per últim el formatge.
  4. Feu uns cercles de pasta filo i pinteu-los amb rovell d’ou rebaixat amb una mica d’aigua.
  5. Poseu-los per sobre la massa feta.
  6. Coeu-ho al forn a 180º uns 10 minuts.
  7. Amb una espàtula col.loqueu un cercle a cada plat. Per sobre poseu-hi el tomàquet tallat en 4 trossos.
  8. Acompanyeu-ho amb una mica d’amanida i uns cordons de reducció de vinagre.