Print


 

Per a 4 persones

 

Ingredients

 

½ kg col d’hivern

½ kg patates

½ cansalada del coll

Sal

Pebre

Sal grossa

 

Elaboració:

 

  1. 1.Salpebreu amb sal grossa la cansalada del coll.
  2. 2.Deixeu-la reposar amb la sal una nit.
  3. 3.Poseu la cansalada dins d’una olla coberta d’aigua.
  4. 4.Coeu-la uns 30 minuts.
  5. 5.Netegeu la col aprofitant les fulles verdes i peleu les patates.
  6. 6.Talleu la col a tires i les patates a daus.
  7. 7.Afegiu-hi primer la col perquè baixi una mica la temperatura i tot seguit les patates.
  8. 8.Deixeu-ho bullir uns 25 minuts.
  9. 9.Escorreu-ho.

10. Traieu la cansalada i talleu-la a llesques.

  1. 11.En una paella sense oli fregiu-hi la cansalada.

12. A part trinxeu la patata i col amb una espàtula o mà de morter.

13. Quan la cansalada estigui ben rostida aparteu-la i reserveu-la.

14. Salteu-hi el trinxat aprofitant el greix de la cansalada.

15. Formeu una truita que agafi una mica de color.

16. Serviu-ho amb la rosta de cansalada per sobre.