Print


 

Per a 4 persones

 

Ingredients:

 

400 g de tripa de bacallà

300 g múrgoles

100 g cigrons cuits

50 g alls tendres

oli d’oliva 0,4

 

Elaboració:

 

  1. 1.Netegeu les tripes (traieu la part negra de la tripa) i talleu-les. Reserveu-les.
  2. 2.Renteu les múrgoles i talleu-les per la meitat.
  3. 3.Confiteu els alls tendres dins d’un bol al microones en descongelació uns quinze minuts.
  4. 4.En una paella al foc poseu-hi una mica d’oli.
  5. 5.Quan estigui calent, afegiu-hi les múrgoles i salteu-les una mica.
  6. 6.Tot seguit afegiu-hi les tripes i els alls tendres.
  7. 7.Remeneu-ho i salpebreu-ho.
  8. 8.Afegiu-hi els cigrons.
  9. 9.Salteu-ho i serviu-ho.