Print

Per a 8 persones

 

Ingredients

 

1 kg iogurt Grec

200 g sucre

100 g clares

50 g aigua

3 pomes

 

Elaboració:

  1. 1.Peleu les pomes, traieu els cors i talleu-les en 4 daus.
  2. 2.Poseu-les dins d’un bol amb una mica d’aigua i tapeu-lo amb microfilm.
  3. 3.Deixeu-les coure al microones uns 10 minuts.
  4. 4.Trinxeu-les amb la batedora elèctrica. Guardeu-les.
  5. 5.Feu un xarop amb l’aigua i el sucre, deixeu-lo bullir un minut més o menys.
  6. 6.A part, munteu una merenga amb les clares d’ou amb la batedora elèctrica.
  7. 7.Afegiu-hi el xarop calent sense parar de muntar la merenga. Deixeu-ho refredar mentre ho bateu uns 5 minuts.
  8. 8.Incorporeu el iogurt a la merenga.
  9. 9.Serviu-ho en copes i una mica de compota de poma al centre.