Per a 8 persones
Ingredients
1 kg iogurt Grec
200 g sucre
100 g clares
50 g aigua
3 pomes
Elaboració:
- 1.Peleu les pomes, traieu els cors i talleu-les en 4 daus.
- 2.Poseu-les dins d’un bol amb una mica d’aigua i tapeu-lo amb microfilm.
- 3.Deixeu-les coure al microones uns 10 minuts.
- 4.Trinxeu-les amb la batedora elèctrica. Guardeu-les.
- 5.Feu un xarop amb l’aigua i el sucre, deixeu-lo bullir un minut més o menys.
- 6.A part, munteu una merenga amb les clares d’ou amb la batedora elèctrica.
- 7.Afegiu-hi el xarop calent sense parar de muntar la merenga. Deixeu-ho refredar mentre ho bateu uns 5 minuts.
- 8.Incorporeu el iogurt a la merenga.
- 9.Serviu-ho en copes i una mica de compota de poma al centre.