Per a 4 persones
Ingredients:
12 fulles de massa Wanton
50 g sucre
Canyella mòlta
20 g mantega fosa
100 g mascarpone
25 g sucre llustre
Gotes de llimona
125 g maduixots
Elaboració:
- 1.Talleu la pasta Wanton per la meitat.
- 2.Pinteu-les amb la mantega. I arrebosseu-les amb una barreja de sucre i canyella.
- 3.Poseu-les sobre un full de paper de forn i coeu-les dins al forn a 200º uns 10 minuts +/- deixeu-les refredar.
- 4.Bateu el mascarpone junt amb el sucre llustre i les gotes de llimona. Reserveu-ho.
- 5.Talleu els maduixots a làmines.
- 6. Poseu la massa de mascarpone dins d’una màniga pastissera.
- 7.Ompliu la pasta amb la massa i poseu-hi per sobre les làmines de maduixots. Repetiu aquesta operació amb la resta de pasta i guardeu-ne 4 per cobrir el mil fulls.
Muntatge del mill fulls:
Col·loqueu 3 fulls amb crema i maduixots un damunt de l’altre i tapeu-lo amb la làmina que heu deixat sense massa.
Escampeu-hi sucre llustre pel damunt.