Print

Ingredients

 

Per a la mousse de xocolata

 

100gr de xocolata de cobertura

50gr de mantega pomada

3 ous

50gr de sucre

 

Per a la crema

 

1 pot de llet condensada

Suc de llimona: 3/4 parts de la mesura del pot de llet condensada

Llet desnatada ( en funció de la solidesa que voleu que tingui la crema)

 

Decoració

Gerds

Fulles de menta

 

Elaboració:

Mousse de xocolata

 

  1. Foneu la xocolata al microones en bany Maria.
  2. Afegiu-hi la mantega i remeneu-les.
  3. Poseu dins d’un bol els ous i el sucre, remeneu-los.
  4. Aboqueu-hi la xocolata i la mantega , remeneu-ho. Deixeu-ho refredar una mica.
  5. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les al bol amb molt de compte.
  6. Ompliu els gots fins a la meitat i deixeu-los dins la nevera.

 

 

Crema de llimona

 

  1. Poseu tots els ingredients dins d’un bol i bateu-los.
  2. Poseu la crema per sobre de la mousse de xocolata i decoreu-la amb una fulla de menta i un gerd.