Ingredients
Per a la mousse de xocolata
100gr de xocolata de cobertura
50gr de mantega pomada
3 ous
50gr de sucre
Per a la crema
1 pot de llet condensada
Suc de llimona: 3/4 parts de la mesura del pot de llet condensada
Llet desnatada ( en funció de la solidesa que voleu que tingui la crema)
Decoració
Gerds
Fulles de menta
Elaboració:
Mousse de xocolata
- Foneu la xocolata al microones en bany Maria.
- Afegiu-hi la mantega i remeneu-les.
- Poseu dins d’un bol els ous i el sucre, remeneu-los.
- Aboqueu-hi la xocolata i la mantega , remeneu-ho. Deixeu-ho refredar una mica.
- Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les al bol amb molt de compte.
- Ompliu els gots fins a la meitat i deixeu-los dins la nevera.
Crema de llimona
- Poseu tots els ingredients dins d’un bol i bateu-los.
- Poseu la crema per sobre de la mousse de xocolata i decoreu-la amb una fulla de menta i un gerd.